JAVNI POZIV

Na temelju članka 5. stavka 1. točka 15. i 22. Statuta Gradskog društva Crvenog križa Vukovar, Urbroj: 253-2/15 od 03.rujna 2015.g., Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Vukovar dana 11.10.2021 objavljuje

 

JAVNI POZIV

Za dodjelu jednokratne pomoći u obliku drva za ogrijev

 

Javni poziv upućuje se u svrhu pružanja pomoći osobama slabijeg socijalnog statusa koji imaju prebivalište/boravište na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa (Općina Bogdanovci, Općina Borovo, Općina Tompojevci, Općina Trpinja, Općina Negoslavci, Općina Lovas i Općina Tovarnik) i to u obliku dodjele drva za ogrijev u količini od 3 metra drva po obitelji. Količina dodjele ogrijeva je 50 prijavljenih.

Javni poziv otvoren je od 11.10.2021.godine do 18.10.2021.godine. Isporuka drva za ogrijev određena je za mjesec studeni nakon isteka trajanja javnog poziva te obrade zaprimljenih zahtjeva.

 

Javni poziv i Zahtjev nalaze se u nastavku, te Vas molimo pročitajte cijeli tekst prije popunjavanja, radi boljeg uvida u tražene informacije, što će Vam pomoći kod ispunjavanja Zahtjeva. Molimo odgovorite na sva pitanja u obrascu koja se odnose  na Vas ili članove Vašeg kućanstva te dostavite svu potrebnu dokumentaciju.

 

JAVNI POZIV

javni poziv ogrijev 21

 

ZAHTJEV ZA DODJELU JEDNOKRATNE POMOĆI

jednokratna pomoć _novi_korisnik