Obavijest o izboru kandidata po natječaju

AutorGDCKVukovar

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

KLASA: 112-04/23-01/1

URBROJ: 2196-1-1/5-23-4

Vukovar, 31. siječanj 2023. godine

Temeljem članka 10. stavka 1. točke 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine, broj 25/13, 85/15, 69/22), ravnatelj izdaje

O B A V I J E S T

o izboru kandidata po natječaju

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na Natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na radno mjesto Administrator/ica – kordinator/ica u sklopu projekta ,,Pruži mi ruke”, objavljen dana 16. siječnja 2023. godine na mrežnim stranicama Gradskog društva Crvenog križa Vukovar i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područne službe Vukovar, da je temeljem provedenog natječajnog postupka za prijam u radni odnos izabrana kandidatkinja Lucija Čakan.

S izabranim kandidatom sklopit će se ugovor o radu na određeno puno radno vrijeme u trajanju od osam mjeseci uz probni rad u trajanju od mjesec dana.

Kandidati koji su sudjelovali u natječajnom postupku imaju, uz prethodnu najavu, pravo uvida u natječajnu dokumentaciju izabranog kandidata, te u podatke kojima se dokazuju traženi uvjeti, poštujući pritom odredbe Opće uredbe o zaštiti podataka.

Natječajna dokumentacija kandidata koji nisu izabrani vratit će se na njihov zahtjev.

Ravnatelj

Vlatko Glavaš, dipl.teolog

O autoru

GDCKVukovar administrator