DONACIJA OVLAŽIVAČA ZRAKA SVIM VRTIČKIM SKUPINAMA U VUKOVARU I OKOLNIM OPĆINAMA

AutorGDCKVukovar

DONACIJA OVLAŽIVAČA ZRAKA SVIM VRTIČKIM SKUPINAMA U VUKOVARU I OKOLNIM OPĆINAMA

Suh zrak često predstavlja problem tijekom zimskih mjeseci i sezone grijanja. Koža i kosa primjetno gube na kvaliteti i mijenjaju teksturu, a sluznice koje služe za prevenciju bolesti i zadržavanje mikroba se isušuju. Ovlaživač zraka uvelike pomaže vratiti ravnotežu organizmu i podržava zdravlje cijele obitelji. Tijekom hladnijih mjeseci, razina vlage u zraku prirodno opada jer hladan zrak ne može zadržati jednaku količinu vlage poput toplog zraka. Kada u kombinaciju dodamo centralno grijanje i zatvorene prostorije, razina vlage u prostorima može pasti i na samo 15%.
S obzirom da se nalazimo u vremenu pandemije korona virusom ovlaživači zraka će pomoći u suzbijanju i širenju ovoga virusa.
Gradsko društvo Crvenog križa Vukovar odlučilo je zato donirati 49 ovlaživača zraka marke Gorenje H17BY dječjim vrtićima na području grada Vukovara i okolnih općina koje obuhvaća rad gradskog društva. Tako će svih 35 skupina u gradu Vukovara dobiti svoj ovlaživač zraka za sobu, te 14 namijenjenih za vrtićke skupine u općinama. Donacija je vrijedna oko 15000kn, a cijena jednog ovlaživača u maloprodaji je oko 400kn.

O autoru

GDCKVukovar administrator

Napiši odgovor