“SOLIDARNOST NA DJELU”

AutorGDCKVukovar

“SOLIDARNOST NA DJELU”

DANAS ZAPOČINJE AKCIJA “SOLIDARNOST NA DJELU”

Društva Hrvatskog Crvenog križa započinju danas na cijelom području Republike Hrvatske tradicionalnu sabirnu akciju “Solidarnost na djelu”.

Ovogodišnju, već 46. po redu sabirnu akciju, Gradsko društvo Crvenog križa Vukovar započelo je pod sloganom “Ne dvoji ! Za drugog izdvoji !”

U subotu 13.10. od 10 do 12 sati na štandu u centru Vukovara biti će volonteri koji će prikupljati darove za najpotrebnije.

Prilozi se mogu uplatiti i na donacijski žiro-račun Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci broj: HR0823600001101633106, s naznakom “Prilog za Solidarnost na djelu 2018”.

Hrvatski Crveni križ poziva sve da se uključe u ovu humanitarnu akciju i svojim prilogom pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija: osobama u stanju socijalne potrebe koja može biti posljedica rata, nezaposlenosti ili gospodarske krize. Svi oni trebaju i očekuju našu pomoć.

Od ukupnog prihoda ove akcije 5% se uplaćuje u Fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa. Preostali iznos namijenjen je za kupnju paketa hrane i higijenskih artikala, te štednjaka na kruto gorivo, koje ćemo tijekom Tjedna solidarnosti (8.-15. prosinca) darovati socijalno ugroženim obiteljima na području djelovanja GDCK Vukovar.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u ranijim akcijama, a sudjelovanje u ovoj akciji bit će još jedna potvrda da naši sugrađani imaju razvijen osjećaj za ljude u nevolji.

O autoru

GDCKVukovar administrator

Napiši odgovor